Funderar ni på att köpa en lägenhet eller ett hus i Spanien?

Upplev Medelhavets magi i ditt nya hem på Costa Blanca

Kontakta Mahersol ”Homes for life”

Ann-Sophie och Gunnar

076-856 56 60

a.breyer@grupomahersol.se

gunnar.kohn@gmail.com

http://www.grupomahersol.es/se/

 

Hej, vi heter Gunnar och Ann-Sophie!

Vi ansvarar för den Skandinaviska marknaden för Grupo Mahersol – en av de ledande byggherrarna/mäklarna här på Costa Blancakusten. Grupo Mahersol har varit verksamma här sedan 1966 och har även ett möbelvaruhus, samt en juridisk avdelning, allt under ett ”tak”.

Sedan 9 år så har Costa Blanca varit vårt hem, och tro oss det är fantastiskt att vistas här nere, det är inte bara solen, det finns en annan värme i det dagliga livet, man hälsar på varandra och folk ler emot en på ett helt annat sätt än i busskuren i mitten av november i vårt fosterland, allt känns lättare på något vis.

Tidigare har vi bott på deltid i 23 år i Marbella, så vi kan jämföra de bägge kusterna med varandra, och eftersom vi golfar så kan vi kanske komma med lite tips.

Med Grupo Mahersol i ryggen, så får ni både deras och vår kunskap om kusten på köpet, vi kan hjälpa er hitta drömboendet! Vi hjälper er från första dagens letande till ni har nyckeln i hand, och finns kvar här med hjälp och stöd även efter köpet.

Tillsammans med er Golfklubb har vi gjort ett avtal, så nu kan du både få ett fantastiskt liv här nere, samtidigt som du hjälper din klubb ekonomiskt.

 

Hur går detta till undrar du säkert, jo, så här går det till här i Spanien:
Alla byggmästare går ut till samtliga mäklarfirmor, så alla oavsett land, säljer exakt samma objekt till exakt samma priser. Detta innebär att du bör välja en mäklare du har förtroende för, och som helst talar ditt eget språk, vilket ju både vi och alla svenska mäklare gör. Mäklaren bör också ha erfarenhet och kunskap om både byggnationerna och områdena, och eftersom vi själva bygger, så är vi petiga även med andra byggherrars projekt.

Om du funderar på ett köp på Costa Blanca, så hjälper du samtidigt din klubb med en summa pengar om du köper via oss istället för hos en annan mäklare, och vi på Grupo Mahersol är på hemmaplan, vi kan allt om marknaden och våra chefer kan dra i de rätta trådarna.

Hjälp din klubb och ta kontakt med oss Gunnar & Ann-Sophie, så pratar vi igenom det hela, med vår erfarenhet hoppas vi kunna ge er svar på alla era frågor, och är det något vi inte vet, så tar vi reda på det åt dig.

Låt oss visa dig vår kust med alla fantastiska stränder, underbara golfbanor, trevliga restauranger, och uppskattad shopping plus naturområden, vi kan erbjuda allt t.o.m snö och skidåkning, bara 3 timmar bort i Sierra Nevada. Dessutom ca 320 dagar med solsken, väldigt lite regn och rent vatten.

 

Välkomna till oss på Costa Blanca!

 

Banan är förlåtande för spelare med högre HCP men erbjuder rejäla utmaningar för spelare med lägre HCP.

Banguide