VÅRA KONFERENSPAKET

Möten & Konferenser

Orresta Golf & Konferens har lång erfarenhet av att arrangera utvecklande möten mellan människor. Mitt emellan Enköping och Västerås, en kort bilfärd från nya E 18, kan du och ditt team lämna stadens brus för lövens sus. I Orrestas fem konferensrum, Lilla konferensen, Magasinet, VIPen. Loftet och Stora konferensen, finns den utrustning som behövs för en givande konferens, med helpension eller över dagen. Med Mälardalens natur in på husknuten är stadens stress som bortblåst när du kommer till Orresta och fokus kan läggas på mötesagendan.
Här finns det gott om möjligheter till ”walk and talk”, utomhusmöten eller varför inte en golfrunda med kollegorna. I den nybyggda loungen med bar kan ni runda av dagen med en after-work och äter gör ni i Orrestas restaurang med ett erkänt bra kök. I hotellbyggnaderna Herrgården, Nya hotellen samt Skotska villan finns det 30 rum samt en relaxavdelning med bastu och utomhusjaccuzzi.

VÅRA KONFERENSPAKET

HELPENSION

Kaffe/the och tillbehör
Konferenslunch
Eftermiddagskaffe/the och tillbehör
3-rätters middag
Logi
Frukostbuffé

Pris: 1640 kr/person i dubbelrum
Pris: 1930 kr/person i enkelrum

DAGKONFERENS

Kaffe/the och tillbehör
Konferenslunch
Eftermiddagskaffe/the och tillbehör

Pris: 495 kr/person

VÅRA KONFERENSRUM

”VIP:en”

Det här är konferensrummet som passar det mindre sällskapet som vill ha det bekvämt under sitt möte. Lokalen har ett stort konferensbord med styrelsesittning, två sköna soffgrupper samt en balkong som överblickar golfbanan.

Det går givetvis att möblera lokalen i skolsittning, biosittning eller u-sittning.

Plats för upp till 14 personer
– IT-projektor
– Trådlöst internet
– OH-projektor
– Whiteboard
– Anteckningsblock och pennor
– Värme och kyla/AC

Lilla konferensen

Rummet för den mindre gruppen. Lilla konferensen rymmer 8 personer i styrelsesittning och ligger på andra våningen i konferenshuset, intill VIP:en. Lilla konferensen går även bra att boka som grupprum.

Stora Konferensen

Högt i tak med synliga takbjälkar. Plats för 60 personer vid bord, och upp till 120 personer i biosittning

– Ljudanläggning
– Mikrofon
– IT-projektor
– Trådlöst internet
– OH-projektor
– Whiteboard
– Anteckningsblock och pennor
– Värme och kyla/AC

 

Magasinet

Magasinet är ett eget konferenshus i två plan som ligger intill huvudbyggnaden. Övre planet rymmer 30 personer i skolsittning, entréplanet har soffor och bord för grupparbeten. När du bokar Magasinet så är båda våningarna reserverade för er och lokalen har fullständig teknisk utrustning.