Orrestas populära golfpaket 2024

Så mycket mer än härliga golfrundor.

Välkommen till Orresta Golf & Konferens, en av Västmanlands bästa golfanläggningar!

Våra populära golfpaket inkluderar 3-rätters middag i restaurangen, logi med frukost samt en greenfee.

Här finns både restaurang, hotell och konferensanläggning – knappt 100 meter från första tee. I en avslappnad miljö får ni en upplevelse att njuta av långt efter att ni lämnat oss.

Ankomst Söndag – Onsdag:


Boende i villa:

1 795 kr per person
Boende i hotell:
1 950 kr per person

Priserna gäller 2024
Önskar du bo i enkelrum?
Då tillkommer 300 kr per natt på ovan priser.

Ankomst Torsdag – Lördag, helgdagar

Boende i villa:
2 195 kr per person
Boende i hotell:
2 350 kr per person tom v..25
2 495 kr per person från v.33

Priserna gäller 2024
Önskar du bo i enkelrum?
Då tillkommer 300 kr per natt på ovan priser.

HÖGSOMMARPRIS PÅ GOLFPAKET UNDER VECKA 26-32

Under v.26-v.32 erbjuder vi golfpaket till extra bra pris, för endast 1495 kr får du 18 hål golf, 3-rätters middag, del i dubbelrum samt frukostbuffé.

Önskar du bo i enkelrum?
Då tillkommer 300 kr per natt på ovan priser.

Sänglinne, handduk samt städning ingår naturligtvis i priset.

Incheckning sker från 15:00 på ankomstdagen.
Utcheckning sker senast 10:00 på avresedagen

BOKA GOLFPAKET

Allt-i-ett upplevelse!

Våra populära golfpaket inkluderar 3-rätters middag i restaurangen, logi med frukost samt en greenfee.
Självklart finns möjlighet att boka till en extra greenfee.
Om ni vill unna er en stund i relaxen efter rundan, eller om ni vill boka golfbil så går det bra att skicka ett mail till oss med era önskemål.

 

Innan du går vidare med att boka rum, säkerställ att golftider finns tillgängliga enligt era önskemål.

Checka in
Checka ut
Gäster
Rum Vuxna Barn
Vuxna
-
1
+
Barn
-
0
+
Kod
Sök

Är ni fler än 8 personer?

Skicka din bokningsförfrågan så hjälper vi dig!

SGH-logo-transparent

Medlem i Svenska golfhotell!

Banan är förlåtande för spelare med högre HCP men erbjuder rejäla utmaningar för spelare med lägre HCP.

Banguide

Boka golfpaket på Orresta Golf & Konferens

Orresta Golf & Konferens är en fantastisk plats för både golfentusiaster och de som vill ha en avkopplande och minnesvärd semester. Beläget i vackra omgivningar och erbjuder en komplett upplevelse av golf, boende och konferensfaciliteter. Här är några anledningar till varför du bör boka ett golfpaket på Orresta Golf & Konferens.

 

Om Orresta Golf & Konferens

Läge

Platsen är omgiven av natursköna landskap och en grönskande golfbana.

Golfbanan

Orresta Golf & Konferens har en välskött golfbana som erbjuder utmaningar och spännande spel för golfare på alla nivåer. Banan är designad med hänsyn till både landskapet och spelarnas komfort och erbjuder en perfekt balans mellan utmaning och njutning.

Konferensmöjligheter

Förutom golfbanan erbjuder Orresta Golf & Konferens också moderna konferensfaciliteter för företag och organisationer som vill kombinera arbete med nöje. Med mötesrum, teknisk utrustning och tillgång till restaurang kan du arrangera framgångsrika konferenser och möten i en inspirerande miljö.

 

Fördelar med att boka ett golfpaket på Orresta Golf & Konferens

Golfupplevelsen

Att boka ett golfpaket på Orresta Golf & Konferens ger dig möjlighet att njuta av en unik golfupplevelse. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, finns det något för alla här. Den välskötta golfbanan, den vackra naturen och den avslappnade atmosfären skapar en perfekt miljö för att njuta av din favoritsport.

Boendealternativ

Orresta Golf & Konferens erbjuder olika boendealternativ för att passa olika behov och budgetar. Alla boendealternativ är designade för att erbjuda avkoppling och komfort efter en dag på golfbanan.

Mat och dryck

Under din vistelse på Orresta Golf & Konferens kan du också njuta av god mat och dryck. Den restaurang som finns på plats erbjuder läckra rätter inspirerade av både svensk och internationell matlagning. Du kan också njuta av en avkopplande drink i baren efter en spännande golfrunda.

Avkoppling och rekreation

Förutom golf finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation på Orresta Golf & Konferens. Du kan njuta av en lugn promenad i de vackra omgivningarna, träna på gymmet eller ta ett uppfriskande dopp i poolen. Det finns också relaxavdelning där du kan skämma bort dig själv och koppla av ännu mer.

 

Kundrecensioner och erfarenheter

Orresta Golf & Konferens har fått mycket positiv feedback från sina tidigare gäster. Många lovordar den vackra miljön, golfbanans kvalitet och den utmärkta servicen. Kundrecensionerna ger en tydlig indikation på att Orresta Golf & Konferens är en plats där man kan förvänta sig en minnesvärd och trevlig vistelse.

 

Så här bokar du ett golfpaket på Orresta Golf & Konferens

Att boka ett golfpaket på Orresta Golf & Konferens är enkelt och bekvämt. via hemsidan. Du kan också kontakta vår bokningsavdelning för att få mer information och hjälp med bokningen. Se till att boka i förväg för att säkerställa tillgänglighet under önskat datum.

Boka nu

Orresta Golf & Konferens är den perfekta destinationen för golfälskare och människor som söker avkoppling i vackra omgivningar. Med en välskött golfbana, bekvämt boende, läcker mat kan du förvänta dig en minnesvärd vistelse. Boka ditt golfpaket på Orresta Golf & Konferens och upplev en fantastisk golfsemester.

 

Vanliga frågor (FAQ)

  1. Hur långt i förväg bör jag boka ett golfpaket? För att säkerställa tillgänglighet rekommenderas det att du bokar ditt golfpaket i förväg. Ju tidigare desto bättre, särskilt under högsäsongen.
  2. Kan jag boka golfpaketet online? Ja, du kan boka ditt golfpaket på vår webbplats och följa bokningsinstruktionerna.
  3. Finns det golflektioner tillgängliga för nybörjare? Absolut! Orresta Golf & Konferens erbjuder golflektioner för både nybörjare och erfarna spelare. Du kan få professionell vägledning för att förbättra ditt spel.
  4. Vilka bekvämligheter erbjuds på boendet? Boendet på Orresta Golf & Konferens erbjuder olika bekvämligheter som inkluderar bekväma sängar, privat badrum, TV, gratis Wi-Fi och möjlighet till avkoppling i relaxen.
  5. Är det möjligt att hyra golfutrustning på plats? Ja, du kan hyra golfutrustning på Orresta Golf & Konferens om du inte har din egen utrustning. Det är enkelt och bekvämt att hyra det du behöver för din golfrunda.