HOTELL

Bo kvar hos oss på Orresta!

Med naturen in på husknuten är stadens stress som bortblåst. Vår restaurang servar er med fantastisk mat och under er vistelse hos oss och ni får en god natts sömn i våra hotellrum. Här finns det gott om möjligheter till walk-and-talk, utomhusmöten eller varför inte en golfrunda med kollegorna.

När ni konfererar på Orresta kan ni ha fullt fokus på dagens agenda, resten tar vi hand om åt er.

Vi har fyra hotellbyggnader ”Herrgården”, ”Nya Hotellen” samt ”Skotska Villan”. Totalt har vi 30 rum och 63 bäddar. Äter gör ni naturligtvis i vår restaurang, där vi har ett brett utbud av riktigt god mat och dryck.

För våra betalande golfgäster erbjuder vi även ställplatser för husvagnar och husbilar på både gräs och grus för 225 kr/natt. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda ställplatser för icke golfare.

I trädgården som ligger intill huvudbyggnaden hittar ni Nya Hotellen.

Hotellen är byggda i två etapper.
Det första öppnade 2012 och det andra 2017.
Det finns totalt 40 bäddar, 20 fantastiska temarum med wc, dusch samt tv. Alla rum har direkt ingång utifrån trädgården och ett litet bord med stolar finns utanför varje dörr. Perfekt ställe att vila sina trötta fötter efter en runda på banan och samtidigt njuta av omgivningen.

Längst ner i hotellängan finns stor veranda som vetter mot 9:e green, en plats för vänner att umgås innan middagen i restaurangen.

Precis i blickfånget när du närmar dig receptionen på Orresta ligger Herrgården.

Herrgården ligger i en trädgård där framsidan gränsar till första tee och baksidan vetter mot 9:e green. Herrgården är ett väldigt populärt boende som passar bäst till större sällskap som gillar att umgås med varandra. Det stora vita huset har 6 rum med totalt 15 bäddar. Boendet är fördelat på två våningar och samtliga rum har WC, men saknar dusch. Duschar finns på övre våningen samt nere i källaren. I källaren finns även en relax med bastu, dusch, sittgrupper och darttavla. På entréplan finner ni det gamla bondköket, det blir ofta den naturliga samlingsplatsen i Herrgården. I trädgården finns möbelgrupper för avkoppling och njutning av omgivningarna.

Intill 10:e tee hittar ni Skotska Villan.

Villan passar bra för er som är lite färre i sällskapet, men som gärna bor tillsammans och umgås när ni är iväg. Här finns det 4 dubbelrum på två våningsplan, totalt 8 bäddar, ett stort kök där ni kan umgås samt toalett och dusch i hallen på övre och nedre planet. Utanför entrén finns även en stor terrass för avkoppling.

Inspirationen till Villans inredning har vi fått från Skottland.

Banan är förlåtande för spelare med högre HCP men erbjuder rejäla utmaningar för spelare med lägre HCP.

Banguide