Laddar Evenemang

YOGAWEEKEND MED FRIDA WIRSÉN & SANDY VAN LANGENBERG

Äntligen dags för Yoga-weekend, 6-7 november

Dina lärare dethär eventet är: Frida Wirsén och Sandy van Langenberg
Frida är en av Sveriges främsta yogaprofiler och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till Guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig akribi. Som hälsovetare har hon skrivit en studie om yoga ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet?: En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap.
Med hennes företag ”Yoga by Frida” etablerar hon koncept runt omkring i Sverige som DANCE ENERGY YOGA, DANSYOGA och VINYASAHEALING.
Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera DIG till en mer holistisk helhetshälsa. Läs mer om Frida här: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se

Sandy är Yoga Master med rösten som får dig att mjukna ända in i själen, Kraften och glädjen som får dig att skina inifrån och ut, terapeuten som får dig att lära känna din kropp som aldrig förr. Som studioägare, terapeut, instruktör och lärare har hon varit verksam i 28 år. Hon har varit en uppskattat instruktör på event, anordnat resor och retreat till Bali och Mallorca genom åren men även här hemma i Sverige.
Sandy blandar filosofi, vetenskapliga studier med yogan utifrån en Master utbildning för att DU ska känna dig INBJUDEN att utforska yogan utifrån ditt unika perspektiv och erfarenhet. En resa för DITT personliga ledarskap och utveckling eller bara en stund att landa på mattan.

Pris per person i dubbelrum 2400 kr
Pris per person i enkelrum 2700 kr
Alla måltider & pass ingår i priset.

boka@orrestagolf.se

Lördag 6 nov
10,30 Öppen sal välkommen in, egen tid
11,00 Välkomna, Breathe
11,15 Yoga – flöde & stabilitet (Sandy)
12,30 LUNCH
14,00 Yin/restorativ, nidra (Sandy)
15,30 PAUS, smoothie,frukt
16,00 Dansyoga (Frida)
17,00 DUSCH, möjlighet till bubbelpool & bastu, baren öppen
19,15 3-rätters middag

Söndag 7 nov
7,30 Sunrise yoga, (Frida)
8,30 Frukostbuffe’
9,30 Yoga flödesklass (Sandy)
10,45 Paus, plocka undan mattor
11,00 Dance Energy Yoga, med avslutande meditation (Frida)
12,00 Avslutning, utcheckning & LUNCH